Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Elevhälsa, Torsviks skola

Hos oss på Torsviks skola finns ett elevhälsoteam bestående av rektor, specialpedagog, skolsköterska och kurator för att hjälpa ditt barn om så behövs. Utöver det har skolan tillgång till skolläkare, skolpsykolog och studie- och yrkesvägledare.

Det är vanligt att någon gång ha svårt i skolan, vilket kan bero på många olika saker. Då är skolan är skyldig att ge eleven det stöd som behövs. Om du är orolig för ditt barn ska du kontakta skolan och i första hand mentorn som hjälper dig vidare.

Skolsköterska och skolläkare

Skolsköterskan och skolläkaren arbetar främst förbyggande med elevers hälsa och deras arbetsmiljö på skolan, både fysiskt, psykiskt och socialt. I Torsviks skola finns det två skolsköterskor. Den ena jobbar med elever från låg- och mellanstadiet och den andra med eleverna i högstadiet. Vid behov har skolan även tillgång till två skolläkare. Behöver ditt barn träffa skolläkaren, går det bra att boka tid via skolsköterskan.

Tider hos skolsköterska

Mezhgan Khelachwili, skolsköterska
Årskurs: förskoleklass–6
Finns på plats under skoldagen.
Telefon: 08-731 44 73
E-post: mezhgan.khelachwili@lidingo.se

Anna Wilzén Palm, skolsköterska
Årskurs: 7–9
Finns på plats under skoldagen.
Telefon: 08–731 44 66
E-post: anna.wilzen.palm@lidingo.se

Kurator

Du som elev eller vårdnadshavare är välkommen att vända dig till skolans kurator om du behöver stöd eller vägledning. I Torsviks skola finns det två kuratorer. Den ena jobbar med elever från låg- och mellanstadiet och den andra med eleverna i högstadiet.

Tider hos kurator

Ulrika Löfholm, kurator
Årskurs: förskoleklass–5
Tisdag, onsdag och torsdag klockan 08.00–15.00
Telefon: 072–453 58 16
E-post: ulrika.lofholm@lidingo.se

Kristoffer Rosin, kurator
Årskurs 6–9
Måndag-fredag klockan 08.00–16.00
Telefon: 08–731 44 67
E-post: kristoffer.rosin@lidingo.se

Till toppen av sidan