Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Bodals skola

Digitala hjälpmedel är en naturlig del i undervisningen hos oss. Till exempel erbjuder vi varje elev en egen dator eller iPad. Här får alla elever också röra på sig varje dag och vara mycket utomhus.

Bodals skola

Bodals skola har undervisning från förskoleklass till årskurs 9.

It, rörelse och frisk luft varje dag

Bodals skola var först ut på Lidingö med att erbjuda varje elev en dator eller iPad som stöd i skolarbetet. Vi arbetar digitalt för att underlätta lärandet, förbättra elevernas resultat och öka trivseln och arbetsron i våra klassrum. Våra elever på mellan- och högstadiet får också vara med och utveckla vår it-miljö.

Aktiva raster

Våra fritidspedagoger erbjuder regelbundet gemensamma aktiviteter som ger eleverna trygghet, glädje och kamratskap. Eleverna får också frisk luft och rörelse när de leker fritt och spelar bollspel på rasten.

Kafeteria och bibliotek

Vår kafeteria är öppen hela dagen och här kan eleverna umgås och spela biljard, pingis, fotbollsspel och piano. Vi har också ett stort bibliotek där eleverna kan vara i en lugn miljö och få läxhjälp eller boktips.

Fritidshem och fritidsklubb

Vi erbjuder fritidshem från förskoleklass till årskurs 3 och en egen fritidsklubb för årskurs 4-6. Eftersom vi har nära till naturen är vi mycket utomhus också i fritidsverksamheterna.

Till toppen av sidan