Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Bodals skola

Här går cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi är en väletablerad skola med höga förväntningar på eleverna, engagerad personal och en trivsam skolmiljö. Vi arbetar för att varje elev ska känna sig trygg och nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Tillsammans strävar vi efter ett klimat som präglas av glädje, gemenskap och respekt.

Den lilla skolan med det stora engagemanget

Bodals skola är en plats för utmaningar, nyfikenhet och lärande. Här arbetar välutbildad och engagerad personal som ansvarar för att skapa en bra lärmiljö och ge möjlighet för en god kunskapsutveckling för varje elev. För att få bästa möjliga resultat har vi eleven i fokus och arbetar med tydlig återkoppling.

Trygghet och trivsel

Vår skola är en trygg och tillåtande miljö där kreativitet, arbetsglädje och framåtanda är självklarheter - av det mår vi bra. Ett konstant arbete för trygghet är viktigt, då vi är övertygade om att självkänsla, kreativitet och mod grundar sig i trygghet. På Bodals skola ska vi vara förebilder och visa eleverna framtidsutsikt och möjligheter.

Skolans socialpedagog leder skolans trygghetsarbete och möter eleverna både i skolan och på fritiden, vilket är mycket uppsakttat. 2020 vann arbetet utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse för årets arbetslag.

Lärmiljöer och tillgänglighet

Vår skola är en lärmiljö där höga och tydliga krav går hand i hand med egen utveckling och ansvar. Här sker lärandet för alla – oavsett vilka förutsättningar man har. Genom samarbete i en gemenskap når vi längre.

Till toppen av sidan