Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Rudboda skola

Rudboda skolas moderna, ljusa lokaler ligger på norra Lidingö nära fina naturområden. Vi har en välutrustad idrottshall och en stor skolgård som lockar till spontan rörelse och lek.

Rudboda

På Rudboda skola går cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6.

Mycket rörelse och utevistelse

Rörelse och utevistelse är viktigt för oss – vi erbjuder pulshöjande aktiviteter för eleverna och är mycket ute i naturen. Skolan är nybyggd och har stora utrymmen, en välutrustad idrottshall och en stor skolgård i olika nivåer som lockar till mycket spontan rörelselek.

Kunskap och glädje i fokus

Vi vill skapa en skola som kännetecknas av livsglädje, respekt och trygghet där ingen lämnas utanför. Att få utveckla sin personlighet, sociala kompetens och stärka sitt självförtroende är alla barns rättighet. För det krävs engagerad personal med både empati och personligt ansvar som ser alla elever varje dag utifrån deras styrkor, förmågor och utmaningar.

Bibliotek och egen kock

Vi har ett bibliotek där eleverna kan få lugn och ro, och skolmaten lagas på plats i ett tillagningskök av vår egen kock.

Fritidshem och fritidsklubb

Vi erbjuder också fritidshem för de yngre elever som behöver omsorg före och efter skoldagen, och fritidsklubb för årskurs 4–6.

Till toppen av sidan