Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Fritidshem och fritidsklubb, Sticklinge skola

På Sticklinge skola finns det fyra fritidshemsavdelningar som tar emot barn från förskoleklass till och med årkurs 3. För de äldre eleverna erbjuder vi fritidsklubb på Sticklingegården.

Skolgården

Fritidshem

Vi vill ge alla barn en rolig och meningsfull fritid. Hos oss känner sig barnen trygga och kan själva kunna vara med och bestämma. Vår verksamhet är varierad med inslag av lek, fysisk aktivitet och skapande i olika former. Vi har naturen nära och vi är ofta utomhus. Vår fritidshemsverksamhet håller mycket hög kvalitet, något vi är stolta över. Den engagerade personalen på fritids skapar en trygg och stimulerande miljö för eleverna.

Här hittar du fritidshemmen

  • På Annexet finns årskurs 1 och 3.
  • I C- och G-husen finns årskurs 2.
  • På Sticklingegården finns klubbverksamhet för årskurs 4–6.

De elever som har behov av morgon- och kvällsomsorg kan få detta i H-huset mellan klockan 07.30–08.00 på morgonen och mellan klockan 16.50–18.00 på kvällen.

Fritidsklubb

Fritidsklubben är en tillsynsverksamhet för dig som är 10–13 år och bedrivs på Sticklingegården. Det är en trygg och rolig mötesplats för dig som behöver någonstans att gå efter skolan eller på loven. Här kan du träffa kompisar och umgås, äta mellanmål och delta i aktiviteter. Självklart får alla vara med och bestämma vad som ska hända på gården. Att gå i fritidsklubben är både roligt och utvecklande.

Ungdomsverksamhet – Sticklingegården

Sticklingegården bedriver ungdomsverksamhet och är en av öns sju fritidsgårdar, du hittar den på skolområdet. Ungdomsverksamheten har i uppdrag att erbjuda ett varierat kultur- och fritidsutbud. Ungdomsverksamheten vänder sig till ungdomar från årskurs 6 och uppåt och bedrivs på kvällarna måndag–fredag klockan 17.30–21.30 samt vissa helger.

Till toppen av sidan