Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingö stads boendestöd

Boendestödet är till för att du ska klara din vardag på bästa möjliga sätt och vi är måna om att du ska uppleva att stödet är till hjälp och underlättar i din vardag.

Vi erbjuder dig stödinsatser som underlättar din vardag. Du kan exempelvis få hjälp med att planera och genomföra vardagsaktiviteter så som matlagning och städning. Vi hjälper dig även att bryta social isolering, skapa ordning hemma, stötta vid myndighetskontakter eller så tar vi bara ett stärkande samtal över en kopp kaffe. Insatsen präglas av en hög delaktighetsgrad och målet är ofta att du ska bli mer självständig i din vardag.

För dig som önskar ett digitalt boendestöd erbjuder vi insatser via bland annat Teams och Skype.

Vi ger dig kontinuitet och stabilitet så att du kan känna dig trygg. Tillsammans med dig planerar vi hur och när vi bäst ger dig det stöd du behöver. Våra boendestödjare är både erfarna och välutbildade. Alla talar bra svenska och vi kan även erbjuda språkkompetenser i engelska, spanska, franska, portugisiska och persiska.

Varje år genomför vi brukarundersökningar för att fortsätta utveckla våra tjänster. Boendestöd är gratis och du ansöker om insatsen hos stadens biståndshandläggare.

Tillsammans gör vi vardagen enklare!

Kontakt
Till toppen av sidan