Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Träfflokalen Freja

Träfflokalen Freja är i första hand för dig med psykisk ohälsa och öppen för alla åldrar. Vill du ha ett sammanhang, bara ta en fika eller lyssna på musik? Hit kan du komma som du är och du behöver inget biståndsbeslut.

Vad kan jag göra på Freja?

På Freja finns mycket värme och hjärta. Här träffar du våra sysselsättningshandledare. Du kan också få hjälp av en våra coacher om du behöver stöttning med att komma i sysselsättning eller få arbetspraktik. Du har stor möjlighet att vara med och påverka vad vi ska göra på Freja genom att vara med på våra månadsmöten.

Adress och öppettider

Freja är tills vidare stängt på grund av coronapandemin.

  • Skolvägen 20 B (gaveln) i Torsvik.
  • Måndag–fredag, klockan 09:00–15:30.

Frukost, lunch eller fika

Hit kan du komma för att fika, äta frukost eller lunch. Vi bakar matbröd och kaffebröd. Du kan läsa, spela spel, måla, lyssna på musik, bara ta det lugnt eller umgås. På Freja finns tillgång till dagstidningar, tv och datorer som du kan använda.

Kultur och utflykter

Vi har en målarcirkel och ibland ordnar vi uppskattade utställningar där vi visar upp våra alster. Vi ordnar filmkvällar, där du har möjlighet att önska dig olika filmer. Varje vecka gör vi utflykter i Stockholmsområdet, vi bestämmer tillsammans vart vi ska åka - det kan t ex vara ett museibesök eller kanske en naturupplevelse.

Hälsoaktiviteter

Det är naturligtvis viktigt att vi tänker på hälsa, friskvård och vikten av motion och bra kost, en av våra uppskattade aktiviteter är qi gong - enkla rörelser och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen.

Matsedel vecka 2PDF (pdf, 208.2 kB)

Till toppen av sidan