Skriv ut
Dela

Anmälan och avgifter

Från och med hösten 2018 inför vi ett helt nytt anmälningssystem i musikskolan. Vi samarbetar med plattformen StudyAlong som erbjuder ett utmärkt verktyg med stora valmöjligheter och bra överblick för dig som kund.

Läs mer om vårt kursutbud. Du ser även hela utbudet i StudyAlong via anmälningslänken nedan.

Instrumentuthyrning

För nybörjare finns möjligheten att hyra instrument av oss de första två terminerna. Stråkinstrument får man hyra tills man vuxit till 1/1 storlek. Efter denna tid kan instrument hyras i mån av tillgång.

Man kan hyra blåsinstrument från musikskolan i fyra terminer, sedan får man skaffa ett eget instrument. Detta gäller dock inte blockflöjt, elbas, gitarr, piano eller slagverk.

Du som väljer piano bör ha ett övningsinstrument hemma. Prata med din lärare om möjligheten att hyra instrument.

Lektionsgaranti

För kurs som sträcker sig över en hel termin är du garanterad minst 13 erbjudna tillfällen som avser en lektion, framträdande, repetitioner etc. Vid dessa tillfällen  finns  en lärare på en anvisad tid och plats.

Musikskolan har samma terminstider och lov som grundskolan. På musikskolans studiedagar sker ingen undervisning.

Vad kostar det?

Sång- och instrumentalundervisning: 1200 kr/termin.
Hyra av instrument: 500 kr/termin.

Vill du fortsätta på din kurs även nästa termin?

Inför kommande termin får du ett kurserbjudande via e-post  på målsmanskontots ”Mina sidor” i StudyAlong. Du måste då bekräfta inom angiven svarstid att du accepterar kurserbjudandet för att säkra din plats under kommande termin. Detta förutsätter att du har ett registrerat StudyAlong- konto, om inte måste du aktivt själv söka plats till nästa termin.

Mer information
Kontakt
Till toppen av sidan