Aktiv senior

Vill du träffa andra och delta i aktiviteter eller engagera dig? Vi har flera öppna mötesplatser för dig och dina anhöriga. Fysiska aktiviteter, kultur och tematräffar är några exempel på utbudet.

På Lidingö finns öppna mötesplatser för alla seniorer och anhöriga – mötesplatserna Brevik och Tor samt Mötesplats centrum i Stadshuset. Hit kan du komma för att träffa andra, delta i aktiviteter eller bara sitta ner i lugn och ro. Under sommarmånaderna håller kaféet på Hustegaholm öppet där det förutom servering anordnas aktiviteter i det gröna.

Mötesplats Centrum, Träffpunkt Tor och Brevik stängs 12 mars och tillsvidare

 

Exempel på aktiviteter
• Konst och kultur
• Film och musik
• Fysiska aktiviteter
• Samhällsinformation och tematräffar.

Aktuella aktiviteter hittar under respektive möteplats här på sidan eller i Stadshusets entréhall.

Mötesplats centrum

Mötesplats Centrum i Stadshuset stängs tillsvidare.

Av omsorg om våra äldre målgrupper som är extra känsliga för coronaviruset Covid-19 och risknivån för spridning är mycket hög, har Lidingö stad beslutat att som en extra försiktighetsåtgärd stänga Mötesplats Centrum i Stadshuset från och med den 12 mars.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om coronaviruset och riktlinjer kring möten och sammankomster mycket noga. Beroende på utvecklingen kan Mötesplats Centrum öppnas igen tidigast den 31 augusti.

Program och aktiviteter

Terminsprogram - aktiviteter och öppna mötesplatser för seniorerPDF (pdf, 556.5 kB)

Prova på konst och hantverkPDF (pdf, 146.6 kB)

Kontakt

Träffpunkt Tor

Träffpunkt Tor stängs tillsvidare.

Av omsorg om våra äldre målgrupper som är extra känsliga för coronaviruset Covid-19 och risknivån för spridning är mycket hög, har Lidingö stad beslutat att som en extra försiktighetsåtgärd stänga Träffpunkt Tor från och med den 12 mars.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om coronaviruset och riktlinjer kring möten och sammankomster mycket noga. Beroende på utvecklingen kan Träffpunkt Tor öppnas igen tidigast den 31 augusti.

Program och aktiviteter

Program träffpunkt TorPDF (pdf, 61.5 kB)

Källan våren 2020- underhållningPDF (pdf, 59.1 kB)

Kontakt

Telefon: 08-731 33 24
Adress: Friggavägen 18 A, Lidingö

Träffpunkt Brevik

Träffpunkt Brevik stängs tillsvidare.

Av omsorg om våra äldre målgrupper som är extra känsliga för coronaviruset Covid-19 och risknivån för spridning är mycket hög, har Lidingö stad beslutat att som en extra försiktighetsåtgärd stänga Träffpunkt Brevik från och med den 12 mars.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om coronaviruset och riktlinjer kring möten och sammankomster mycket noga. Beroende på utvecklingen kan Träffpunkt Brevik öppnas igen tidigast den 31 augusti.

Program och aktiviteter

Program träffpunkt BrevikPDF (pdf, 84 kB)

Kontakt

Telefon: 08-731 70 69
Adress: Södra Kungsvägen 240 A, Lidingö

Sommarkafé Hustegaholm

Av omsorg om våra äldre målgrupper som är extra känsliga för coronaviruset Covid-19 och risknivån för spridning är mycket hög, har Lidingö stad beslutat att inte öppna sommarkafét i Hustegaholm i juni.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om coronaviruset och riktlinjer kring möten och sammankomster mycket noga. Om förhållanden förändras och nya rekommendationer för sommaren gör det möjligt att öppna kafét, så finns det möjlighet att beslutet omprövas.

 

Kafé Hustegaholm med barn i förgrunden

Vill du engagera dig och hjälpa till?

Vill du bidra med din tid eller kanske leda en aktivitet på någon av våra öppna mötesplatser? Det är en fantastisk möjlighet att träffa nya vänner och få dela kunskaper och erfarenheter.

Varmt välkommen att höra av dig till mötesplatssamordnaren!

Telefon: 08-731 31 94

Till toppen av sidan