Lidingö stadsbibliotek

Tillfälligt stopp för e-böcker

Vi har nått bibliotekets maxgräns för e-böcker under november. På tisdag 1 december går det bra att låna e-böcker och e-ljudböcker igen.

08-731 37 70

Bibliotekets växel.

Postadress:

Lidingö stadsbibliotek, Stockholmsvägen 50,
181 32 Lidingö • Tillfälligt stopp för e-böcker  Vi älskar e-böcker! Och det verkar ni också göra. Så mycket att vi har nått bibliotekets maxgräns för e-böcker under november månad. Därför är det tyvärr inte möjligt att låna nya e-böcker eller e-ljudböcker under resten av månaden. På tisdag 1 december är det fritt fram att fylla mobilen med nya böcker! • Hemkörning för riskgrupper  Om du inte kan ta dig till biblioteket på ett säkert sätt, och inte har någon som kan hjälpa dig att hämta böcker, kan vi köra hem böckerna till dig.


 • Take away  Nu kan du beställa böcker för avhämtning i entrén till Lidingö stadshus.
 • Bokcirkel Aprilhäxan  26 november kl 13.00  Bokcirkeln där vi läser och diskuterar Majgull Axelssons bok Aprilhäxan är ett av flera evenemang i höstens Lidingö läser.


 • Om Aprilhäxan  Romanen Aprilhäxan gavs ut 1997 innebar Majgull Axelssons stora genombrott. Samma år belönades boken med Augustpriset.


 • Tillfälligt stopp för e-böcker  Vi älskar e-böcker! Och det verkar ni också göra. Så mycket att vi har nått bibliotekets maxgräns för e-böcker under november månad. Därför är det tyvärr inte möjligt att låna nya e-böcker eller e-ljudböcker under resten av månaden. På tisdag 1 december är det fritt fram att fylla mobilen med nya böcker! • Förändrade låneregler  På grund av coronaviruset ändrar biblioteket tillfälligt på lånereglerna. Det blir längre lånetider och fler tillåtna lån av olika e-medier.


Biblioteket för dig

Särskild service för dig med nedsatt syn, läsnedsättning eller annan funktionsnedsättning.

Se bibliotekets utbud av medier och aktiviteter för dig som är ny i Sverige.

Information för dig som arbetar inom förskola, skola, äldreomsorg och andra verksamheter.

Läs om hur du enkelt kan läsa, lyssna och titta på böcker, film, nyheter och tidskrifter hemifrån.
Läs om hur du enkelt kan läsa, lyssnaoch titta på böcker, film, nyheter och tidskrifter hemifrån.
Till toppen av sidan