Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Idrott och friluftsliv

På Lidingö finns ett stort utbud av aktiviteter och platser för att du ska kunna utöva den idrott eller det friluftsliv som du vill.

Motionsglädje hela livet

Du som Lidingöbo ska ha möjlighet att kunna utöva dina intressen genom hela livet. Staden har därför ett idrottspolitiskt program vars mål är att skapa bra verksamheter och idrottsmiljöer för alla. Vi vill bidra till gemenskap, god hälsa och välmående. Stort fokus ligger på barn- och ungdomsidrotten.

Badsugen?

Välj mellan simhall, utomhusbassäng och fina friluftsbad! Lidingö erbjuder det mesta i badväg. Du kan även se badtemperaturer och vattenkvalitet.

Evenemangskalender

Missa inget kul som händer på ön! I vår evenemangskalender kan du hitta vad som är på gång både i dag och framåt.

Packa picknickkorgen

Kort text om grillplatserna, kanot och andra somriga saker. fiske.

Upptäck våra fina platser med vindskydd och grillplats! Här kan du ha picknick och grilla korv även om solen skulle gömma sig lite.

Visste du att du får fiska med handredskap som kastspö, metspö och pimpel runt nästan hela Lidingö? Packa en picknick, ta ditt spö och njut av lugnet vid vattnet!

Löpträna och vandra

Njut av sol och grönska! Passa på att vandra längs våra leder. Visste du att alla våra 23 allmänna utomhustoaletter är handikappanpassade?

Eller varför inte löpträna i våra spår inför Lidingöloppet?

Till toppen av sidan