Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Hälsoprojektet

Hälsoprojektet är en "komma-igång-aktivitet" som främst vänder sig till dig som känner att du behöver stöd för att börja träna regelbundet.

Äldre par som joggar.

Projektet är ett samarbete mellan Lidingö stad, Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH) och träningsanläggningar på Lidingö. Oavsett om du har genomgått rehabilitering, stödjer någon anhörig eller bara har svårt att komma i gång med din egen träning – är du välkommen att delta.

Så här går det till

Under våren deltar du i gruppträning under ledning av studenter från GIH. I början och slutet av träningsperioden ingår hälsotester under ledning av lärare och läkare från GIH.

Du tränar tillsammans med andra i grupper om 15–20 personer. Träningen anpassas till gruppens nivå, deltagarnas hälsotillstånd och anläggningarnas förutsättningar.

Du tränar på måndagar och onsdagar mellan februari och april/maj på Mötesplats centrum, gym på Lidingö eller GIH.

Vill du vara med?

Du som är minst 65 år fyllda och bosatt på Lidingö kan anmäla dig till Hälsoprojektet.

Du kan anmäla dig på två olika sätt; antingen via webben eller skriftligt via post. Blankett för anmälan finns att hämta i Stadshusets entré eller på Mötesplats centrum, Friggavägen 18 A. Anmälan registreras i den ordning de inkommer. Antalet platser är begränsade och går i första hand till de som inte har deltagit i Hälsoprojektet tidigare.

I början av februari får du ett brev som berättar om du har antagists eller inte. Du som har antagits får även uppgift om tid och plats för den inledande informationsträffen i slutet av februari.

Projektledare Cecilia From, Lidingö stad. halsoprojektet@lidingo.se eller 08-731 47 11

Du kan anmäla dig från klockan 08.00 den 7 december 2019 fram till den 10 januari 2020, kl 16.00. Anmälningar som inkommer före den 7 december har vi tyvärr ingen möjlighet att ta hand om.

Kontakt
Till toppen av sidan