Skriv ut
Dela

Lidingö kulturvecka 8-18 november

Kulturen finns närvarande på Lidingö året om, men under Kulturveckan vill Lidingös kulturverksamheter och kulturaktörer bjuda på en härlig kulturmanifestation.

Klicka på bilden ovan för att komma till Kulturveckans programpunkter. Planen för Kulturveckan är under uppbyggnad och fylls på eftersom och kan även ändras.


Kulturveckan lyfter och synliggör det rika kulturliv som finns på ön. Under veckan ökar Lidingös puls, den slår hårdare och erbjuder ett rikare utbud av kulturupplevelser för Lidingöbor i alla åldrar.

För fjärde året i rad arrangeras en välfylld och i år dryg vecka med olika kulturarrangemang av föreningar, näringsliv, kulturverksamheter och Lidingö stad som alla vill bjuda på en härlig kulturmanifestation. Den till 11 dagar förlängda kulturveckan är en del i att göra kulturen mer tillgänglig.

 

 

Vill du medverka i Kulturveckan 2018?

Är du intresserad av att medverka med någon aktivitet eller evenemang under veckan finns mer information här. Kulturveckan ger tillbaka till barnkulturen

Det är fri entré till de flesta program under Kulturveckan. Nytt för 2016 var märket ”Leve barnkulturen”, en slags frivillig entrébiljett till Kulturveckan.

Märket kostar 50 kronor och går till barnkultur på Lidingö till barn på Lidingö. Varje såld knapp ger ett barn möjlighet att uppleva mer kultur såsom teater eller liknande kulturupplevelser.

Swisha 50 kronor till 123 399 02 31 (Lidingö stad, kultur) och hämta ut en knapp i Lidingö stadshus reception mot uppvisande av swishkvitto.

Visa att du är en del av kulturlivet genom att bära knappen Leve barnkulturen. Stötta än mer genom att ge bort en knapp och därmed också bjuda in fler att delta i kulturlivet på Lidingö.

 

Till toppen av sidan