Sticklingegården

Sticklingegården är en trygg och rolig mötesplats för barn och ungdomar som behöver någonstans att gå efter skolan eller på loven. Här finns både fritidsklubb, öppen verksamhet och ungdomsverksamhet.

Sticklingegården har en tydlig hälsoprofil. Hälsa och välbefinnande genomsyrar verksamheten och målet är att alla ska trivas och må bra. Gården samarbetar med Källängsgården kring hälsofrågor. Båda enheterna har anställda hälsopedagoger som jobbar med att göra fritidsgårdarna till platser där välmående sätts i fokus, både för barnen och de anställda. Personalen som arbetar på gårdarna är utbildade fritidsledare.

Fritidsklubben

Fritidsklubben är en tillsynsverksamhet för dig som är 10–13 år. Det är en trygg och rolig mötesplats för dig som behöver någonstans att gå efter skolan eller på loven. Här kan du träffa kompisar och umgås, äta mellanmål och delta i aktiviteter. Självklart får alla vara med och bestämma vad som ska hända på gården. Att gå i fritidsklubben är både roligt och utvecklande.

För dig som är mellan 10–13 år, men som inte behöver lika mycket tillsyn, är den öppna verksamheten ett alternativ.

Fritidsgårdarnas olika verksamhet

Ungdomsverksamheten

I Sticklingegårdens ungdomsverksamhet, som riktar sig till dig mellan 12–19 år, finns plats för alla och möjlighet att umgås, träna, spela, plugga och äta god mat. Det finns mängder av möjligheter till spontanaktiviteter som varken kräver medlemskap eller kostar pengar. Du väljer själv vad du vill göra. Exempel på aktiviteter på gården är LAN-kvällar, filmvisning, pingis- och tv-spelturneringar. Vill du bara softa finns ett café. Utanför gården kan du åka skateboard, låna våra longboards, lira fotboll eller basket.

Evenemang och aktiviteter

Kolla in vad som händer på vårt Instagramkonto.

javax.jcr.PathNotFoundException: Page Content/Mittenspalt/Hitta Hit
Kontakt
Till toppen av sidan