Skriv ut
Dela

Fritidsgårdar och mötesplatser

På Lidingö finns mötesplatser och gårdar med fritidsklubb efter skolan, öppen verksamhet, kvällsverksamhet på eftermiddagar och kvällar samt LSS-verksamhet.

Om fritidsgårdarna

Gårdarna är placerade både på norra och södra ön och har alla lite olika inriktning, men samarbetar med varandra i projekt och kring evenemang. På loven håller gårdarna öppet med kul och spännande aktiviteter för alla som vill vara med. Det är även fritidsgårdarna som arrangerar festerna på Elverket för elever från årskurs sju och uppåt. Information om vad som är på gång på fritidsgårdarna kommer i första hand i gårdarnas sociala mediekanaler. Personalen som arbetar på gårdarna är utbildade fritidsledare.

Jämställdhet

Jämställdhet på fritidsgårdarna Lidingös fritidsgårdar jobbar aktivt med jämställdhet för att alla ska bli sedda utifrån den de är och känna sig fria att göra val utifrån egna intressen - inte utifrån vad som förväntas på grund av kön. På gårdarna arbetas det med att alla ska ha samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter och språket ska vara så könsneutralt som möjligt. Syftet med att utmana normer är att öka känslan hos alla besökare att det är okej att vara precis just den DU är.

På gång

 • 2019-04-16

  Fest på Elverket 3 maj


  Den 3 maj blir det fest på Elverket. Terminens sista party riktar sig endast till elever i årskurs s...
  Fest på Elverket 3 maj

 • 2019-03-27

  Vårbalen 2019


  Nu är det klart med datum för niornas vårbal. Den 25 maj blir det stor fest för alla som lämnar grun...
  Vårbalen 2019

 • 2018-11-29

  Lidingö Rock - Final 2018


  Finalen av Lidingö Rock 2018
  Lidingö Rock - Final 2018

 • 2018-11-08

  Lidingö Rock - Deltävling 3


  Nu på lördag 10/11 utspelas den tredje och sista deltävlingen i Lidingö Rock!
  Lidingö Rock - Deltävling 3

Kontakt
Till toppen av sidan