Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Skärsätragården

Skärsätragården har en musik- och dansprofil och där du kan starta ett band eller en dansgrupp, ta dansklasser, sjunga, skapa i verkstaden, se på film, spela TV-spel, repa i våra musikstudios och replokaler eller delta i sceniska kulturprojekt eller bara ta en fika.

Skärsätragården är en kreativ fritidsgård där både fritidsklubb och öppen ungdomsverksamhet bedrivs på eftermiddagar och kvällar. Här arbetar utbildade pedagoger med olika spetskompetenser inom ungdomskultur. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer. Personalen som arbetar på gårdarna är utbildade fritidsledare.

Ungdomsverksamheten

Att Skärsätragården är en kreativ mötesplats syns i ungdomsverksamhetens inriktning mot musik och dans. Här kan du som redan har ett band hyra en av replokalerna. Har du inget band, men vill starta ett, får du hjälp med det. Gillar du att sjunga finns det rum där du kan öva till bakgrundsmusik. Gården arrangerar spelningar på sin egen scen men även på andra scener.

Lidingö Rock

Lidingö rock har funnits i över 25 år och är en återkommande musiktävling för osignade band från hela landet. Alla som vill vara med och engagera sig i musikarrangemangen är välkomna – du kan exempelvis hjälpa till med ljud, ljus, roddning, PR, bandkontakt eller hemsidan.

Lidingö Rocks webbplats Länk till annan webbplats.

Dansprofil

Gården har en dansprofil med ett kreativt kollektiv för ungdomar med intresse för dans. Kontinuerlig träning inom olika dansstilar kombineras med planering och genomförande av sceniska projekt som Lidingö stad arrangerar. Är du mellan 13 och 25 år kan du här få inspiration, stöd och handledning i skapandet av egna koreografier, möjlighet att boka danssal för din dansgrupp, möta nya kompisar med samma intresse, utvecklas i din dansteknik eller ta dansklasser inom olika dansstilar under ledning av danslärare.

Evenemang och aktiviteter

Kolla in vad som händer på vårt Instagramkonto

Mer information
Kontakt
Till toppen av sidan