Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Följ oss

Det finns flera olika sätt att välja på om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i staden, så som nyhetsbrev, medborgartidning och sociala medier. Välkommen att välja det eller de sätt som passar dig bäst.

Press

I vårt pressrum samlar vi pressmeddelanden, bilder och kontaktuppgifter till förtroendevalda och förvaltningschefer.

Lidingö stads pressrum Länk till annan webbplats.

Nyhetsbrev

Varannan vecka ger vi dig ett sammandrag av det viktigaste som hänt – eller just ska hända – i Lidingö stad. Prenumerationen är gratis och kan när som helst sägas upp. Du startar din prenumeration genom att fylla i din e-postadress här nedan och klicka på skicka. Din e-postadress används bara för just nyhetsbrevet och raderas när du väljer att avsluta din prenumeration. Om du inte får nyhetsbrevet inom några veckor, kan du titta i din epost-mapp för skräppost så att det inte hamnar där.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Sociala medier

Lidingö stad använder Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Följ oss gärna där för att få veta mer om vad som händer på ön.

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Instagram

Appar

Vklass

Vklass är de kommunala grundskolornas och gymnasiets lärplattform för kommunikation.

Support Vklass – skola

Skolmaten

Vill du veta vad du eller ditt barn får för mat i skolan laddar du ner appen Skolmaten. Här kan du se vad som serveras under minst två veckor framåt.

Naturkartan

Lidingös natur har mycket att erbjuda och vi vill att alla enkelt ska kunna att ta del av den. Därför är vi med i Naturkartan – en digital guide till öns smultronställen. Naturkartan är en gratis app och en webbsida med texter, bilder och kartor som blir en hjälp när du väljer hur du vill åka eller promenera men också när du väl är ute i naturen.

Appen heter Naturkartan och går att ladda ner både till iPhone och Android, den är gratis.

Naturkartan – din digitala guide

Upptäck konsten

En app, från Stockholms läns museum, som gör det möjligt att få veta mer om den offentliga konsten på Lidingö. Du laddar enkelt ner appen gratis till mobiltelefonen och hittar intressant fakta om konstverk och konstnär.

Vårt Lidingö

Hushållstidningen Vårt Lidingö är en av stadens viktigaste informationskanaler ut till Lidingöborna. Tidningen distribueras via Svensk direktreklam till samtliga hushåll och företag med fler än fem anställda på Lidingö.

Vårt Lidingö utkommer fyra gånger om året och består av 16 sidor i A4-format. Den trycks i 23 000 exemplar och ansvarig utgivare är stadens kommunikationschef.

Tidningens uppgift är att informera om den service som staden erbjuder, sprida kunskap om Lidingöbornas rättigheter och skyldigheter samt öka kunskapen om Lidingö stads verksamheter. Den ska också redogöra för viktiga politiska beslut och större ärenden av allmänt intresse före beslut.

Vårt Lidingö är certifierad enligt Svanen Länk till annan webbplats.. Märkningen betyder att produktionen av tidningen, från papper till tryck, uppfyller höga miljökrav och att tryckerierna ständigt arbetar med att minska sin miljöpåverkan.

 

2021

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Vårt Lidingö, nr 1 2021.pdfPdf, 1.6 MB. 1.6 MB 2021-03-23 16.47
Vårt Lidingö, nr 2 2021.pdfPdf, 1.2 MB. 1.2 MB 2021-06-02 14.28
Vårt Lidingö, nr 3 2021.pdfPdf, 1.8 MB. 1.8 MB 2021-10-04 17.41

Redaktör
Sibel Güner
Tel: 08-731 34 08
E-post: sibel.guner@lidingo.se

Kontakt
Till toppen av sidan