Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Tyck till om upprustning av Rudbodaparken

Rudbodaparkens lekpark ska rustas upp. Vad kan förbättras och vad saknar du i lekparken i dag? Nu har du chansen att tycka till.

Vi planerar att bygga om Rudbodaparkens lekpark under 2023. Inför upprustningen vill vi gärna höra vad du som använder parken tycker kan förbättras.

Du är välkommen att senast den 30 september lämna in dina synpunkter till kundcenter via https://www.eservice.lidingo.se/synpunkter Länk till annan webbplats., välj kategorin Övrigt, och skriv Rudbodaparken högst upp i ditt meddelande följt av ditt förslag. Du kan också ringa till oss på 08-731 30 00.

Utformningen av Rudbodaparken kommer därefter att synkas med innehållet i den närliggande Hembyparken som började rustas upp i våras och beräknas stå klar i slutet på september.


rudboda lekpark

Rudbodaparkens lekpark ska byggas om och du får vara med och tycka till!

Hembyparken snart klar

Hembyparken har bland annat fått en mindre basketplan, en linbana, en klätterställning, fler gungor, ett frisbeegolfmål, en grillpaviljong och en boulebana.

Vi har planterat fler träd och nya buskar som ramar in parken, ger skugga och inbjuder till lek. För att förbättra tillgängligheten och öka trygghetskänslan har vi byggt nya gångvägar och satt ut mer belysning och fler sittplatser.

Lidingsbergsparken och Kyttingeparken på gång

Fler ombyggnationer är på gång. I mitten på oktober beräknas Lidingsbergsparken i Baggeby vara klar. Där byggs bland annat en ny balanslek och nya lekhus.

Även Kyttingeparken i Sticklinge ska byggas om under hösten. Lekattraktioner som Lidingöborna önskat där är bland annat en klätterlek, en linbana och en kompisgunga. Parken får också ett grillhus, fler sittplatser och mer belysning.

Parken har tidvis problem med våt och översilad mark varför vi även ska se över dräneringen i parken.

 

rudbodaparken lekpark

Rudbodaparkens lekpark.

Till toppen av sidan