Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Jobba inom förskola, skola och fritid

Bara 15 minuter från Stockholms city är du mitt i naturen alldeles intill havet. Det ger dig unika möjligheter att ut­forska och använda närmiljön i ditt arbete.

På Lidingö sätter vi barnen och deras utveckling främst.

Varje dag ser vi till att 1 700 förskole­barn i våra kommunala förskolor och 4 000 elever i de 11 grundskolorna och på Hersby gymnasium får de utmaningar och det stöd de behöver för att växa till kloka individer.

Med hjälp av digitala verktyg, nya smarta arbetssätt och vår fantastiska personal ska vi leda utvecklingen till att vara ­Sveriges bästa förskola och skola. Där du som förskollärare, lärare och pedagog får ägna dig åt just det du är bäst på, och hjälpa våra barn och unga att förverkliga sina drömmar.

Jobbtips

Vi söker dig som vill arbeta som lärare, förskollärare eller special­pedagog i Lidingös kommunala förskolor och skolor. Vi söker också fritidspedagoger till fritidshem, fritidsgårdar och fritidsklubbar. Välkommen till en utbildningskommun i framkant! 

Lediga jobb

Har du frågor kring att jobba som lärare hos oss, kan du vända dig till Robert Bildsten.
E-post: robert.bildsten@lidingo.se

Så här säger några av våra medarbetare:

”Jag tror det är få kommuner som satsar lika mycket på ledarskapet som Lidingö stad gör. Det ger direkta resultat inne i klassrummet.”

Jeanette, lärare för årskurs 1-6 på Rudboda skola

”Att vi har de bästa studieresultaten i regionen tror jag beror på att vi låter lärare vara just lärare, inte administratörer.”

Stefan, rektor på Sticklinge skola

”På förskolan gör vi egna filmer och lär oss programmering tillsammans. Det ger barnen förutsättningar att vara en del av ett digitaliserat samhälle.”

Therese, IKT-inspiratör på Högsätra förskola

”På fritidshemmen har vi utvecklat vårt uppdrag. Vi får kompetensutveckling och nätverkar för att byta erfarenheter och inspireras. Det känns som att det vi gör tas på allvar.”

Ann-Charlotte, fritidspedagog på Käppala skola

Till toppen av sidan