Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lokaler och mark för näringsidkare

Efterfrågan på byggbar mark för bostäder, handel, kontor och industri på Lidingö är stor, men tillgången är starkt begränsad.

Lidingöbron och delar av Lidingö från luften 

Privata hyresvärdar, fastighetsägare och kommunala Lidingö Fastighets AB kan erbjuda lokaler för kommersiell verksamhet.

Försäljning av kommunägd mark

När staden säljer ett kommunägt markområde sker det via markanvisning. Lidingö har ingen tomtkö, tomter säljs på öppna marknaden.

Markanvisning och försäljning av kommunägd mark

Hyra eller köpa lokal

Objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Sverige.

Sök lokal på Lidingö, Objektvisions webbplats Länk till annan webbplats.

Lokalnytt

Lokalnytt är en marknadsplats för lediga lokaler i Stockholmsområdet och Sverige. Här hittar du alla former av etableringsalternativ från hela Sveriges fastighetsmarknad.

Sök lokal, Lokalnytts webbplats Länk till annan webbplats.

Matchoffice

Matchoffice är en oberoende portal för lokaler i Sverige. Matchoffice finns även globalt över hela världen.

Sök lokal på Lidingö, Matchoffice webbplats Länk till annan webbplats.

Lokalguiden

Lokalguiden har utbud av lediga lokaler och lediga kontor. De förmedlar butiker, lagerlokaler eller verkstadslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sök lokal på Lidingö, Lokalguidens webbplats Länk till annan webbplats.

Lokalfinder

Via Lokalfinder kan företag skicka ut sina önskemål till alla hyresvärdar av lokaler som finns till uthyrning eller försäljning i Sverige.

Sök lokal, Lokalfinders webbplats Länk till annan webbplats.

Yta.se

Yta.se är en marknadsplats för företag att hitta lokaler online. Yta erbjuder även en kostnadsfri sökassistent för hjälp i sökandeprocessen.

Sök lokal, Ytas webbplats Länk till annan webbplats.

Verksamhetslokaler

En kombinerad sökmotor med lokaler och sökmotor med lokalsökande. Ger en överblick över vilka lokaler som är lediga på marknaden vid en given tidspunkt och en stor överblick över vilka lokalsökande som finns på marknaden.

Sök lokal, Verksamhetslokalers webbplats Länk till annan webbplats.

Workaround

Workaround erbjuder kontor för små och medelstora företag. En digital tjänst där du kan söka kontorsplats och kontorsrum som passar dina önskemål.

Sök kontor, Workarounds webbplats Länk till annan webbplats.

Blocket

Blocket en marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver bland annat lediga lokaler.

Sök lokal, Blockets webbplats Länk till annan webbplats.

Vakansa

Vakansa ser till att lokaler används, istället för att stå tomma. Du kan välja att hyra ut din lediga lokal eller söka lokal att hyra.

Sök lokal, Vakansas webbplats Länk till annan webbplats.

Respaces

Respaces är en oberoende marknadsplats för kontorslösningar som samlar lediga kontorslokaler, coworking och mötesrum från både professionella uthyrare och företagare med outnyttjad yta, på ett ställe. Tjänsten hjälper företagare att hitta kontorslösning efter behov och hyra ut outnyttjad kontorsyta.

Sök lokal, Respaces webbplats Länk till annan webbplats.

Lidingö webbkarta

Lidingös webbkarta gör det lättare för dig att hitta kommunspecifik information. Kartan innehåller bland annat information om pågående detaljplaner, fastigheter stadens markinnehav och stadsdel.

Kartan är interaktiv, vilket innebär att du kan välja mellan ett antal olika kartlager med information samt att du också kan söka efter adresser.

Lidingö webbkarta Länk till annan webbplats.

Kontakt
Till toppen av sidan