Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Det här erbjuder vi som arbetsgivare

I Lidingö stad får vi som individer ta för oss. Vi blir lyssnade på och får utrymme att utvecklas. Våra chefer ger oss ansvar och finns där med inspiration, tydlighet och delaktighet.

Två glada medarbetare Lidingö stad

Välkommen till Lidingö stad! Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder utvecklingsmöjligheter. Vi vill ständigt förbättras och vara en lärande organisation i framkant. Om du delar vår passion för utvecklande ledarskap, ett aktivt medarbetarskap och en inkluderande arbetsplats är det till oss du ska söka för att bli en del av oss! Tillsammans kan vi skapa en meningsfull och berikande arbetsmiljö där vi kan växa och göra skillnad tillsammans.

Vår värdegrund

Lidingö stads värdegrund handlar om våra gemensamma grundläggande värderingar, vår kultur, vårt förhållningssätt och hur staden styrs. Detta leder oss dagligen i våra beslut och hur vi bemöter varandra.

Våra värdeord är engagerad, professionell och initiativrik. Vi förväntar oss att du bidrar med ditt engagemang, att du har ett professionellt förhållningssätt och att du tar initiativ för att ständigt utveckla dig och verksamheten.

Varje medarbetare i Lidingö stad har en viktig uppgift och ansvarar för sin del av helheten.
Men det är tillsammans som vi kan göra skillnad – på riktigt.

Till toppen av sidan