Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Välbesökt utomhusbio trots regn

I helgen genomfördes den populära utomhusbion i Larsberg för sjätte gången. Programmet var mångsidigt och totalt 1 300 biobesökare, både vuxna, barn och ungdomar, trotsade regnet för att se film under bar himmel.

Biobesökare på utomhusbion

Det var kläder efter väder som gällde och regnet hängde tungt i luften, men det hindrade inte alla de som ville besöka årets utomhusbio i Larsberg. Med paraply och regnkläder tog cirka 1 300 biosugna personer plats i slänten i Larsberg för att se någon av de sex filmerna som visades under fredagskvällen och lördagen.

- Vi tycker att det är fantastiskt att så många uppskattar och besöker evenemanget. Utomhusbion visar tydligt att Lidingöborna vill ha mer kultur och fler mötesplatser på ön, säger Dejan Grabus, projektledare i Lidingö stad.

Även i år har miljöarbetet varit i fokus för arrangörerna med bland annat en tydlig sopsorteringsstation och en cykelgarderob där besökarna kunde förvara sina cyklar på ett säkert sätt utan kostnad. I år, liksom ifjol, fick den som tog cykeln till bion popcorn som tack.

-  Vi är glada att så många valde att ta cykeln även om det regnade. Vår cykelgarderob har verkligen blivit en succé, säger Dejan Grabus.

Utomhusbion i Larsberg arrangeras av Lidingö stad och fastighetsbolaget John Mattson, i samarbete med Sweden Eventcenter och utebio.se.

Till toppen av sidan