Skriv ut
Dela

Starta och driva företag

Det lokala näringslivet är en förutsättning för ett levande samhälle. Den näringslivsservice staden erbjuder syftar till att underlätta etableringar och stötta befintliga verksamhetsområden och kluster.

Vi vill skapa förutsättningar för en bra balans mellan tjänsteföretag och lätt industri och bidra till stimulerande mötesplatser där företagen kan dra nytta av varandras kunskap och kompetens.

Bra företagsklimat - lättare att driva och starta företag

Lidingö stad har höga ambitioner och vill skapa bästa möjliga jordmån för dig som driver, utvecklar eller ska starta företag. Vi arbetar kontinuerligt på att upprätthålla vårt välrenommerade företagsklimat. I ett bra lokalt företagsklimat blir det lättare att starta, driva och utveckla framgångsrika företag som är avgörande för tillväxt, jobb och välfärd.

Vårt mål är att företagen på ön alltid ska ge oss högt betyg för vår service inom näringslivsfrågor, plan- och bygglovsfrågor, tillståndsärenden och liknande.

Vill du också starta företag?

Tips och information var du kan vända dig

Start-Up Stockholm Lidingö

  • Kostnadsfri rådgivning
  • Rådgivarna är diplomerade och har specialistkunskap inom försäljning, marknadsföring och företagsköp.
  • En stiftelse helt finansierad av sponsorer som till exempel lokala banker, fastighetsbolag och företag samt andra samarbetspartners.

StartUp Stockholm Lidingö webbplatslänk till annan webbplats

Tillväxtverket

Du som ska starta eller redan driver företag har stor nytta av att hålla dig informerad om Tillväxtverkets verksamhet. De tillhandahåller och utvecklar information, e-tjänster och service som gör det enklare att starta företag

Tillväxtverkets webbplatslänk till annan webbplats

 

PRV:s webbplatslänk till annan webbplats

Till toppen av sidan