Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Timvikarier/sommarvikarier till våra grupp- och servicebostäder

Din roll

Vi söker timvikarier till våra olika boenden för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer att arbeta både dag, kväll, helg samt natt/jour.

Arbetet innebär att ge kunden stöd och service i vardagen. Det innefattar allt från vanliga hushållssysslor som förekommer i ett hem till hjälp med personlig omvårdnad, struktur vid fritidsaktiviteter och sociala kontakter. Stödet anpassas utifrån individens behov. Kort beskrivet stöttar du med allt från personlig hygien till att följa med på disco, dagsutflykt till skansen med mera. Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta både ensam och tillsammans med dem.

Är du intresserad av att ha ett flexibelt arbete där du får utvecklas som person?
Här har du chansen att lära känna en spännande verksamhet!

Din profil

Vi söker dig som har slutfört gymnasiet och det är meriterande om du har erfarenhet inom verksamhetsområdet eller liknande arbete. På grund av verksamhetens dokumentationskrav är det också viktigt att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi tror att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskapet når fram och att förväntningarna är tydliga för alla berörda parter. Det är även viktigt att du påminner och följer upp.
Vidare så tänker vi att du är en person som kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.

Vi fäster även stor vikt vid personlig mognad så att du som person är trygg och har en stor självinsikt. Du har förmågan att se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella.

Om Lidingö stad

Inom omsorgs- och socialförvaltningen arbetar 900 medarbetare och omfattar verksamhetsområdena äldreomsorg, socialpsykiatri, funktionsnedsättning samt individ och familjeomsorg. Vi erbjuder stöd till lidingöbor i livets alla skeenden och allt arbete vi gör präglas av att vi sätter individens perspektiv i centrum och utgår från varje individs unika situation och behov.

Inom området för funktionsnedsättning (OFF) arbetar vi med barn, ungdomar och vuxna som har intellektuella och/eller motoriska funktionsnedsättningar och därför har behov av särskilt stöd och omsorg. Med det goda mötet som värdegrund vill och vågar vi ta kundens perspektiv och möta varje individ utifrån sina förutsättningar.

Vi tar gemensamt ansvar för att trygghet, respekt och inflytande genomsyrar vår verksamhet och att vi håller en god kvalitet för våra kunder.

Övrig information

Lidingö stad har ett ansvar att förebygga smittspridning i arbete inom vård och omsorg, därför ska varje nyanställd som kommer arbeta omsorgs och vårdnära vara fullvaccinerade mot covid -19. Med fullvaccinerad avses det som utgör Folkhälsomyndighetens rekommendation. Vid en ev. intervju behöver du därför visa upp ditt vaccinationsbevis/covidpass.

Vi begär alltid utdrag ur polisregister vid anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-06-12
Referensnummer:
2022 C86798
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning:
Timavlönad
Antal tjänster:
3
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Hans ErikssonEnhetschef
08-731 31 22
Nadja RosenbackBiträdande enhetschef
08-731 47 48
Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Till toppen av sidan