Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Hemtjänsten söker timvikarier med mycket vilja

Din roll

Som omsorgspersonal i Lidingö stads hemtjänst har du den viktiga uppgiften att hjälpa människor i deras vardag. Det kräver att du är duktig på att möta människor och har ett stort engagemang. Du får professionellt stöd av vår organisation kring hur de uppgifter som ingår i vårt uppdrag utförs.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med kollegor. Även om arbetet till stor del är självständigt så är teamet centralt för att på bästa sätt samordna det stöd vi ger till dem vi hjälper. För att få helheten att fungera så bra som möjligt har vi även en övergripande samordnare och bemannare som ger stöd i att planera arbetet.

Höjdpunkter med tjänsten:
-Flexibilitet: Som timvikarie väljer och påverkar du själv när och hur mycket du vill jobba.
-Utveckla eftertraktade kompetenser: I hemtjänsten utvecklar du tålamod, flexibilitet och empati.
-Utbildning: Goda möjligheter till vidareutbildning och personlig utveckling.
-Modern arbetsmiljö: Nya och fina lokaler, digitala verktyg, miljöanpassade fordon, schyssta arbetskläder, konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag och gratis kaffe, te och frukt.

Din profil

Som omsorgspersonal i Lidingö stads hemtjänst är det viktigare vem du är som person än vad du har för arbetslivserfarenhet och utbildningsbakgrund.

Vi ser att du har:
-viljan att utföra ett gott arbete som gör skillnad för människor på riktigt.
-modet att ta dig an nya utmaningar och hitta lösningar.
-empatin och flexibiliteten att kunna bemöta alla typer av människor på ett respektfullt och professionellt sätt.

För att lyckas och trivas i ditt arbete hos oss behöver du ha:
-ett genuint intresse för människor
-ett engagemang och en vilja att utvecklas och ta eget ansvar
-god fysisk status för att ta dig runt mellan kunder och utföra de sysslor som arbetet kräver
-god kunskap i svenska, både tal och skrift
-digital/teknisk kompetens för att kunna använda hjälpmedel och verktyg i arbetet (eller viljan att lära sig!)
-B-körkort och cykelvana.

Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Om Lidingö stad

Hemtjänsten är en del av omsorgs- och socialförvaltningen och vi utför ett kvalificerat omsorgsarbete i hemmet till de Lidingöbor som har beviljats hjälp utifrån Socialtjänstlagen. Vi ger insatser dygnet runt årets alla dagar till ca 700 personer som behöver vårt stöd.

Lidingö stad utvecklar just nu framtidens hemtjänst - vill du vara med?
Här erbjuds du flexibla arbetstider och ett varierande och roligt jobb där du är ute och rör på dig. Vi är en nytänkande organisation där det finns stor möjlighet att påverka och testa nya arbetssätt. I hemtjänsten får du möjlighet att träna på att möta människor och nya situationer vilket är eftertraktade egenskaper, oavsett vad du vill arbeta med i framtiden.

Övrig information

Lidingö stad tillämpar individuell lönesättning.

Lidingö stad har ett ansvar att förebygga smittspridning i arbete inom vård och omsorg, därför ska varje nyanställd som kommer arbeta omsorgs- och vårdnära vara fullvaccinerad mot covid -19. Med fullvaccinerad avses det som utgör Folkhälsomyndighetens rekommendation. Vid en ev. intervju behöver du därför visa upp ditt vaccinationsbevis/covidpass.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-06-22
Referensnummer:
2022 C89113
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Timavlönad
Antal tjänster:
6
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Katherine LynchAdministrativ samordnare
08-731 33 92
Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Till toppen av sidan