Bibliotek

Nobelpriset i litteratur

 

Olga Tokarczuk fick priset för 2018, och Peter Handke för 2019.

08-731 37 70

Bibliotekets växel.

Postadress:

Lidingö stadsbibliotek, Stockholmsvägen 50,
181 32 Lidingö

Lidingö stadsbibliotek har öppnat i Lidingö stadshus

Från och med tisdagen 10 september är det nya biblioteket i stadshuset öppet. Välkommen in!

Öppettiderna är samma som tidigare. Du kan låna och lämna under bibliotekets öppettider. Bokinkastet i gamla biblioteket stänger samtidigt som nya biblioteket öppnar.

På bibliotekets övre plan finns internetdatorer och möjlighet att kopiera.

Det finns grupprum som bokas i informationsdisken, och studieplatser och läsplatser på båda planen.

Bibliotekets böcker och andra medier är på plats i hyllorna.

Du kan nu även söka i bibliotekets kataloglänk till annan webbplats och reservera böcker. Biblioteket börjar ta emot inköpsförslag igen och personalen börjar köpa in nya böcker efter sommarens inköpsstopp.

Fortfarande återstår en del arbete med finputs och detaljer innan det nya biblioteket är helt klart. Vi har satsat på att ha så lite helstängt som möjligt under flytten – det blev bara tre veckor och en dag.

I november invigs stadshuset och det nya biblioteket med en hel invigningsvecka med programpunkter för stora och små. Håll utkik här på webben för mer information! Följ gärna Lidingö stadsbiblioteks sidor på facebooklänk till annan webbplats och instagramlänk till annan webbplats för att få uppdateringar och information.

Läs mer om flytten och nya biblioteket på www.lidingo.se/LSBflyttarlänk till annan webbplats.

Och återigen: VÄLKOMMEN! :)  • Invigningsvecka på nya biblioteket    lördag 9 november invigs det nya biblioteket och en hel vecka full med programpunkter för stora och små inleds. Här kan du se programmet och boka in datumen i kalendern.


  • Öppen scen    Skriver du dikter, noveller eller andra texter? Här är din chans att dela dem med andra! Kom till Öppen scen i november och bjud på ett smakprov inför publik. Anmälan öppnar redan nu!
Till toppen av sidan