Stadsbiblioteket

Öppettider under sommaren

Från och med måndag 22 juni till och med 16 augusti har biblioteket öppet klockan 10–18 måndag–fredag.

Bokinkast finns utanför entrén mot Sturevägen.

08-731 37 70

Bibliotekets växel.

Postadress:

Lidingö stadsbibliotek, Stockholmsvägen 50,
181 32 Lidingö • Sommarboken-bingo 2020  Är du 7–11 år och gillar att läsa? Då ska du delta i Lidingö stadsbiblioteks Sommarboken-bingo!


 • Besök biblioteket på ett säkert sätt  Biblioteket är tillsvidare öppet för dig som är helt frisk och som vill låna eller lämna böcker. Men för att minska smittspridning gäller tillfälliga ordningsregler i biblioteket.

  * Om du har sjukdomssymptom som till exmpel förkylning, luftvägsbesvär eller illamående ska du inte besöka biblioteket.* Uppehåll dig inte i biblioteket längre än nödvändigt.* Håll avstånd (2 meter) till personal och övriga besökare.* Studie- och läsplatser i bibliotekslokalen är avstängda.* Personalen kan för närvarande inte hjälpa dig med ärenden som kräver närmare avstånd än 2 meter.* Datorer, skrivare och kopiator är öppna för självservice.* Du som tillhör en riskgrupp kan beställa böcker för avhämtning i entrén eller få hemkörning.* Återlämningsfack finns utanför bibliotekets entré på nedre plan (öppet dygnet runt) samt precis innanför entrén till Lidingö stadshus (från Stockholmsvägen, öppet under stadshusets öppettider).


 • Sommaruppehåll för hemkörning  Under sommaren gör vi uppehåll för hemkörning av böcker till riskgrupper. Du som kan ta dig till biblioteket kan beställa böcker för avhämtning i entrén till Lidingö stadshus, så kallad Take away.   • Take away  Du som tillhör en riskgrupp kan beställa böcker för avhämtning i entrén till Lidingö stadshus.
 • Boklådor till förskolor  Vill ni ha en boklåda till er förskola? Kontakta biblioteketek så väljer vi ut 40 bilderböcker och kör ut till er. När ni är klara med böckerna hämtar vi dem! • Förändrade låneregler  På grund av coronaviruset ändrar biblioteket tillfälligt på lånereglerna. Det blir längre lånetider och fler tillåtna lån av olika e-medier.


Läs om hur du enkelt kan läsa, lyssna och titta på böcker, film, nyheter och tidskrifter hemifrån.
Läs om hur du enkelt kan läsa, lyssnaoch titta på böcker, film, nyheter och tidskrifter hemifrån.
Till toppen av sidan