Startsida, Lidingö stad

Välko

Välkommen till Lidingö stad

Nyheter

Blunda och tänk på din drömarbetsplats för en stund. Utforska själva arbetsmiljön och bekanta dig med människorna i den tankevärlden.

Hur blir du bemött och vilka spelregler gäller? Hur tar man tillvara på dina kvaliteter som yrkesmänniska, dina personliga egenskaper och vad har du för utvecklingsmöjligheter?

Öppna sedan ögonen och klicka på play för att starta filmen om Lidingö stad som arbetsgivare. Den tar dig med på en snabb resa runt vår ö och ger dig en chans att jämföra dina förväntningar med det vi erbjuder som arbetsgivare. Våra medarbetare du möter är helt enkelt levande argument för ett riktigt bra arbetsliv på hälsans ö. Vill du sedan fördjupa bilden av Lidingö stad och de mervärden vi står för som arbetsgivare klickar du dig runt vår webbplats.

Månadens nyanställd

Kristofer Keber
Livsmedelsinspektör

Hur har den första tiden på jobbet varit?
- Jag trivs jättebra. Jag har hunnit besöka förskolor och restauranger på ön. Just nu jobbar vi med ett projekt som ska säkerställa att kunden får det han eller hon har beställt. Det fuskas i bland med bland annat fetaost, parmaskinka och nötkött. Därför går vi igenom följesedlar och förpackningar för att se att varornas innehåll överensstämmer med det som utlovas.

Läs hela intervjun

Läs tidigare intervjuer

Lidingö stad, Stockholmsvägen 50, 181 82 Lidingö, Telvx: 08-731 30 00
E-post: lidingo.stad@lidingo.se, Organisationsnummer: 212000-0191, Webbredaktör: