Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Medborgarforum - skola och utbildning

Den 14 december är det åter dags för Medborgarforum. Det är ett tillfälle för er Lidingöbor att ställa frågor direkt till stadens styrande politiker. Medborgarforum kommer att ske digitalt via en direktsändning och temat är skola och utbildning.

Skola och utbildning

Medborgarforum har genomförts vid tre tidigare tillfällen, först på plats i Stadshuset och efter pandemin har de hållts digitalt. Varje möte har ett givet tema och det är upp till åhörarna att ställa frågorna. Då det även denna gång kommer att genomföras som en direktsändning ställs frågorna via en chattfunktion. Du kan även skicka in dina frågor i förväg genom att maila till kommunikation@lidingo.se.

Medverkande

Kommunalråden i den styrande majoriteten: Daniel Källenfors (M), kommunstyrelsens ordförande, Birgitta Sköld (LP) omsorgs- och socialnämndens ordförande, Amelie Tarschys Ingre (L), utbildningsnämndens ordförande och Carl-Johan Schiller (KD), tekniska nämndens ordförande.

Tid och plats

Måndag den 14 december klockan 17:30–18:30.
Sänds digitalt via Microsoft teams, man kan allstå inte vara med på plats och lyssna.

Anmälan

Man behöver inte anmäla sig till medborgarforumet, men för att vi ska se hur stort intresset är, och få möjlighet att maila ut länken och en påminnelse innan vi startar, så ser vi helst att man anmäler sig.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

 

Länk

Direktsändningen av Medborgarforum, Microsoft teamslänk till annan webbplats

Microsoft teams

Vi använder Microsoft teams för att direktsända evenemanget, men du behöver inte ha Teams installerat för att delta, du kan följa med i en webbläsare. Du behöver inte heller ha ett konto eller ange ditt namn, du kan vara med helt anonymt. Här kan du läsa mer om hur du tekniskt deltar på föreläsningen, deltar utan att logga in, och mycket mer:

Delta i en Live-händelse i Microsoft teamslänk till annan webbplats

Till toppen av sidan