Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Enkät för ökad trygghet

Polisen och Lidingö stad arbetar kontinuerligt tillsammans med trygghetsfrågor. Den 24 september kan du möta både polisen och representanter från staden i Lidingö centrum. Det går också att fylla i polisen enkät om den upplevda tryggheten.

Ett gemensamt samverkansavtal mellan Lidingö stad och polisen styr vilka frågor som är mest angelägna att samverka kring. Utöver detta upprättar polisen årligen ett medborgarlöfte som utgår från de frågor som medborgarna tycker är mest angelägna att polisen fokuserar på. Medborgarlöftet tas delvis fram med hjälp av en digital enkät men också genom medborgardialoger som Lidingö stad och polisen genomför tillsammans.

- Medborgarnas åsikter är nödvändiga både i det löpande trygghetsarbetet men också det långsiktiga arbetet, säger Anna Sundin Adolfsson, preventionssamordnare i Lidingö stad.

Den 24 september, klockan 12.00-15.00 kan du träffa polisen och Lidingö stad i Lidingö centrum. Din åsikt är viktig i polisens trygghetsskapande arbete inför nästa års medborgarlöfte. Om du inte har möjlighet att Lidingö centrum kan du istället fylla i polisens korta medborgarenkät https://polisen.se/medborgardialog-lpo-norrmalm Länk till annan webbplats..

Till toppen av sidan