Lättläst

Lättläst

Skriv ut
Dela

Anmäl dig till vår bemanningspool

Med anledning av Coronavirusets spridning förbereder vi oss inför ett eventuellt försämrat läge genom att söka vikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg.

Tre personer som jobbar inom vården som ser glada ut

Vi söker i första hand dig som har utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg men också dig utan utbildning och erfarenhet som vill hjälpa till och göra skillnad på riktigt för Lidingöborna.

Vid ett mer kritiskt läge kan vi komma att behöva dig som kan vara flexibel och byta arbetsplats och arbetsuppgifter utefter verksamheternas behov.

Har du utbildning som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut eller vårdbiträde? Skicka gärna in en intresseanmälan till oss så snart du kan.

Bemanningspool för utbildad personal inom vård och omsorglänk till annan webbplats

Information till företagare

Lidingö stad vill i första hand i samarbete med Lidingö Näringsliv verka för ett livskraftigt lokalt näringsliv både under och efter corona-krisen. Men vi vet också att många företagare drabbas hårt under krisen. Samtidigt finns det ett stort behov av personal inom vård och omsorg.

Lidingö stad har därför startat en bemanningspool som vänder sig till de som har utbildning eller arbetserfarenhet inom vård och omsorg och som vill hjälpa till. Främst söker vi de som har utbildning som sjuksköterska, undersköterska, vårdbiträde, fysioterapeut eller arbetsterapeut.

Du som företagare kanske själv har personal som du tvingas säga upp, eller har personal som inte jobbar heltid, men som skulle kunna ingå i Lidingö stads bemanningspool. Du får gärna sprida information till din personal om du tycker att bemanningspoolen skulle kunna vara relevant för dem.

Intresseanmälan

Du som saknar utbildning inom vård och omsorg kan också anmäla dig. Du ska ha fyllt 18 år, vara intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga, är självgående och initiativrik och är en flexibel person som kan anpassa dig efter omständigheterna.

Bemanningspool för all personal inom vård och omsorglänk till annan webbplats

Vi rekryterar löpande och annonsen ligger ute så länge behov finns, vi reserverar oss därför för att vi inte kommer gå igenom alla ansökningshandlingar innan anställning av personal.

Vi behöver alla hjälpas åt i dessa tider och hoppas att du vill vara med att göra ett viktigt jobb på Lidingö.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Till toppen av sidan