Skriv ut
Dela

Siggebogårdens måltider topp tio i landet

En jury från White guide har provätit lunchen på 250 av landets förskolor, skolor och äldreboenden. Nu nomineras Siggebogården till topp tio för sina måltider.

White guide, som kanske annars mest är känd för att ranka landets bästa restauranger och kaféer, ger sig även ut och testar måltidsupplevelsen på förskolor, skolor och äldreboenden. Juryn bedömer smak och näring, men också service, miljö och övriga parametrar som bidrar till helhetsupplevelsen. Siggebogården är ett av tio äldreboenden som blivit nominerad till Årets seniormåltid 2016.

– Vi har arbetat med förbättringar med fokus på den psykosociala och fysiska måltidsmiljön sedan förra våren. I kombination med personalens kompetens har vi fått stor positiv effekt. Jag är mycket glad och stolt över nomineringen och vill tacka alla inblandade medarbetare och chefer för ett fantastiskt fint arbete, säger områdeschef Lise-Lotte Schill Brown.

Nomineringen innebär att Siggebogården kommer att placera sig på plats 1–10 i den ranking som White guide lanserar på en gala i Malmö den 13 september.

Till toppen av sidan