Lidingö stad visar sin verksamhet inom äldreomsorg

Den 18 oktober bjuder Lidingö stads verksamhet för äldreomsorg in till öppet hus på Siggebogården och Högsätra vård- och omsorgsboende.

På Öppet hus dagen har du möjlighet att träffa personal från såväl Lidingö stads hemtjänst som stadens vård- och omsorgsboenden: Högsätra och Siggebogården. Vi bjuder också på en kort presentation om vår verksamhet. Och inte minst fika med något gott till!

— Vi har en fin verksamhet och vi vill gärna visa Lidingöborna vad vi erbjuder, säger Lise-Lotte Schill Brown, som är en av områdescheferna för äldreomsorgen på Lidingö.

Inbjudan har gått ut till alla Lidingöbor över 75 år, men naturligtvis är alla som är intresserade av att se och höra mer om vad vi gör inom Lidingö stads äldreomsorg välkommen.

Vi har öppet hus mellan klockan 15.00 och 19.00. Presentationerna äger rum klockan 15:30 och 17:30. Samma tider på både Högsätra och Siggebogården.

Anmäl gärna att du kommer och om du vill gå till Siggebogården eller Högsätra. Du kan e-posta din anmälan till eva.hammarstrom.eriksson@lidingo.se

Läs hela inbjudan i pdf-filenPDF (pdf, 139.8 kB)

Varmt välkommen!

Till toppen av sidan