Informationskväll om att förebygga inbrott

Lidingö är en trygg plats att bo på och risken att utsättas för brott i ditt hem är liten. Men det är ändå alltid bra att ha en medvetenhet kring inbrott och vad man kan göra för att förhindra och förebygga det. Välkommen till vår informationskväll onsdag den 21 februari.

Ett första steg kan vara att ta reda på hur du på bästa sätt skyddar dig. Därför arrangerar Lidingö stad tillsammans med polisen en temakväll kring bostadsinbrott

Under kvällen får du lyssna till en föreläsning med aktuell information och konkreta tips. Det kommer även att finnas utrymme för frågor. Dessutom finns det möjlighet att före och efter föreläsningen träffa de medverkande aktörer som är på plats.

När? Onsdag den 21 februari kl. 17:00-20:00
Föreläsningen pågår kl. 18:00-19:30

Var? Lidingö stadshus sessionssal samt entréhallen
Stockholmsvägen 50

Anmälan
Kvällen är kostnadsfri, men eftersom antalet sittplatser under föreläsningen är begränsade vill vi att du anmäler dig senast fredag den 16 februari till Lidingö stads preventionssamordnare, e-posta: anna.sundin.adolfsson@lidingo.se

Frågor?
Är det något särskilt på temat bostadsinbrott som du vill veta mer om under kvällen? Skicka gärna in dina eventuella frågor i förväg till stadens preventionssamordnare.

Medverkande aktörer
Polisen (även brottsplatsundersökare), Stöldskyddsföreningen, Samverkan mot brott, representanter för grannsamverkan Lidingö, säkerhets- och brottförebyggande personal från Lidingö stad.

Välkommen!

Kvällen arrangeras av Lidingö stad i samarbete med Polisen.

Till toppen av sidan