Skriv ut
Dela

Driva familjerådgivning

Vill du ansöka om att driva familjerådgivning? Omsorgs- och socialnämnden i Lidingö stad inbjuder företag att ansöka om att delta i valfrihetssystemet, LOV, för utförande av familjerådgivning.

För att bli godkänd behöver du som utförare leva upp till lagstadgade och av Lidingö stads ställda kvalitetskrav. Staden granskar och följer upp utförare. Även du som driver verksamheten ska kontinuerligt följa upp och redovisa förväntad kvalitet.

Kundens val

Kunden avgör själv vilken av stadens utförare som väljs. I ett valfrihetssystem enligt bestämmelserna i LOV kan kunden alltid byta utförare vid behov.

Ersättning

Ersättning är fastställd i förväg och lika för alla. Utförare konkurrerar därför inte med pris utan med kvalitet.

Frågor om verksamhet

E-post: lov.omsorg@lidingo.se

Ansök/lämna anbud

Ansökan/anbud ska lämnas elektroniskt. Du kommer att få svara på ett antal frågor, samtliga behöver besvaras för att ansökan ska anses vara fullständig. I förfrågningsunderlaget kan du läsa om vilka krav som ställs på ditt företag för att du ska bli godkänd som utförare hos oss. Samtliga krav ska vara uppfyllda för godkännande. 

Ansökan sker i upphandlingsverktyget Visma Tendsign. Användarnamn och lösenord får du genom att registrera dig. Registreringen är kostnadsfri och du får omgående tillgång till verktyget. Där finner du även support för verktyget.

Ansök/lämna anbud, Visma Tendsign webbplatslänk till annan webbplats

Till toppen av sidan