Jobba med socialt arbete

Vill du bidra till att äldre människors behov och önskemål synliggörs? Vill du jobba utifrån ett hälsofrämjande perspektiv? Vill du utgå från varje enskild persons unika situation?

På biståndsenheten för äldre i Lidingö stad jobbar vi med alla över 65 år som är i behov av stöd i vardagen. Vårt arbetssätt fokuserar på vad som får varje person att må bra, snarare än sjukdomen. Det är ett salutogent förhållningssätt där vi arbetar för att stärka varje persons känsla av sammanhang och mening.

Hos oss har du stor frihet att påverka ditt jobb och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och dina idéer kan snabbt bli verklighet. På vår enhet blir du en del av en härlig sammanhållning!

Så här säger några av våra medarbetare:

”För mig är det arbetsglädje att göra hembesök och träffa de äldre. Det är också skönt att jag kan ta med en kollega om det är ett komplicerat ärende.”

Ulrika, biståndshandläggare

”Mitt jobb ger mig unika möten där jag får se varje människa och ta del av spännande livsberättelser.”

Johanna, biståndshandläggare

Jobbtips

Är du socionom, eller har du kanske studiebakgrund inom beteende­vetenskap, kriminologi eller juridik? Vill du arbeta som biståndshandläggare hos oss kan vi hjälpa dig att skräddarsy en kompletterande utbildning så att du kan bredda din kompetens. Självklart ligger utbildningen under arbetstid.

Kontakt
Till toppen av sidan