Jobba inom äldreomsorgen

Som medarbetare hos oss får du växa och ta för dig. Du blir lyssnad på, är nära besluten och är med och utvecklar verksam­heten. Vi tycker det är viktigt att du får erkännande för det du gör, och ser till att dina idéer kan bli verklighet.

En glad medarbetare och en äldre man i Lidingö stad

Undersköterskor och sjuksköterskor

Vi söker dig som är undersköterska eller sjuksköterska. Det finns möjlighet till tillsvidareanställning, men också timvikarier och sommarjobbare spelar en viktig roll i livskvaliteten för våra kunder.

Kontinuerlig kompetensutveckling

För att du ska känna dig trygg i din arbetsroll har vi tydliga ansvars­områden och du vet vad som förväntas av dig. Alla som jobbar hos oss får kontinuerlig kompetensutveckling. Till exempel är våra verksamheter Silviahemcertifierade. Det betyder att all personal – vårdpersonal så väl som städpersonal, vaktmästare och chefer – får utbildning i demensvård. På så sätt kan alla bidra till att ge våra demenssjuka och deras anhöriga högsta möjliga livskvalitet.

Våra omsorgsboenden

På Lidingö har vi två vård- och omsorgsboenden i kommunal regi. Det är Siggebogården och Högsätra vård- och omsorgsboende. Siggebogården har också ett korttidsboende. Våra två servicehus ligger i Högsätra och Baggeby gård. I Högsätra ligger också Kaprifolens växelvårdboende.

Välkommen att höra av dig!

Kontakt
Till toppen av sidan