Stort intresse för årets jobbmässa

Hundratals arbetssökande och cirka 25 arbetsgivare minglade i Stadshusets entréhall under Lidingö jobbmässa som arrangerades för fjärde året i rad.

Gunnar Ellström, restaurangchef och Chantel Fransson, husfru från Scandic Foresta var två nöjda företagare på årets mässa.

– Det var en strid ström av besökare under hela eftermiddagen och entréhallen fylldes av ett härligt sorl. Tanken med jobbmässan är just att sätta det personliga mötet i fokus och vi hoppas så klart på många lyckade matchningar mellan arbetssökande och företagare som möjligt, säger Malin Rosenqvist, näringslivschef.

Flera olika branscher

Både kommunala och privata arbetsgivare deltog på årets jobbmässa och man sökte personal inom bland annat hotell- restaurang och konferens, kundservice, förskola, ekonomi och försäljning, bygg och hantverk samt vård och omsorg. Ett av företagen som fanns på plats på mässan var Scandic Foresta.

– För oss är en lokal jobbmässa som denna ett jättebra sätt för att träffa arbetssökande från Lidingö, men också för att Lidingöbor i allmänhet ska få en relation till oss som ett lokalt hotell, säger Gunnar Ellström, restaurangchef på Scandic Foresta.

Kollegan Chantel Fransson, husfru på Scandic Foresta instämmer.
– Jag tycker att det var en härlig blandning av företag och besökare på mässan och vi träffade många intressanta kandidater från Lidingö.

Lidingö jobbmässa arrangeras av Lidingö stad, Arbetsförmedlingen och Företagarna Lidingö. Tanken är att sätta ön på kartan som en attraktiv arbetsmarknad för arbetssökande i hela regionen. Jobbmässan arrangerades i år för fjärde gången.

Till toppen av sidan