Malin blir stadens nya näringslivschef

Nu är det klart att Malin Rosenqvist blir stadens nya näringslivschef. Malin har under ett och ett halvt år varit tillförordnad, men har efter en extern rekrytering fått tjänsten.

−Jag är oerhört stolt och glad över att ha fått detta förtroende. Det känns fantastiskt spännande och jag ser verkligen fram emot att få stärka samarbetet mellan staden och Lidingös företagare för att vi på bästa sätt ska utveckla näringslivsklimatet på ön, säger Malin Rosenqvist.

Näringslivschefen ska vara en länk mellan Lidingös företagare och staden och ska bland annat driva det fortsatta arbetet med att ta fram en handlingsplan för nya näringslivspolicyn. Målet är att skapa samsyn om hur staden och det lokala näringslivet tillsammans ska utveckla näringslivsklimatet.

–Det känns roligt att fortsätta jobba med Malin som
näringslivschef. Hon har gjort ett väldigt bra jobb tillsammans med politik, näringsliv och tjänstemän med att ta fram en ny näringslivspolicy. Nu kommer hon att driva arbetet vidare för att göra den nya policyn till verklighet, säger Anna Hadenius, stadsdirektör.

Till toppen av sidan