Hitta ny kompetens på Lidingö jobbmässa

Den 27 april är det för tredje året i rad dags för Lidingö jobbmässa. Mässan vänder sig till alla som söker nya jobbutmaningar och är en möjlighet för dig som lokal företagare att rekrytera ny kompetens till ditt företag.

–Tanken är att skapa en mötesplats för arbetssökande och det lokala näringslivet på ön där det personliga mötet står i fokus. Mässan riktar sig till lokala företagare som kan erbjuda såväl fast anställning som sommarjobb eller praktikplats, säger Malin Rosenqvist, tf näringslivschef.

Jobbmingel för nyanlända
En nyhet för i år är en satsning på ett särskilt jobbmingel för nyanlända och utrikesfödda svenskar där företagare som kan erbjuda jobb eller praktikplats för den här målgruppen får möjlighet att träffa potentiella medarbetare. Arbetsförmedlingen kommer också att finnas på plats och berätta om förutsättningarna och det stöd som du företagare kan få vid anställning.

– Förra året resulterade mässan i 20-30 lyckade matchningar och
målet för i år är så klart att ännu fler företagare och arbetssökande ska hitta varandra. Därför lägger vi i år lite extra krut på att matchningen ska bli så bra som möjligt. Det gör vi genom att Arbetsförmedlingen bidrar med en företagsrådgivare som är med under hela planeringsfasen och även på själva mässan. Har du frågor kring företagande finns också Katarina Palmstierna, ordförande i Företagarna Lidingö på plats med sin expertis, säger Malin Rosenqvist.

Anmälan för utställare
Sista anmälningsdag för dig som företagare är den 12 april, men först till kvarn gäller så anmäl dig gärna redan i dag. Anmälningsformuläret

Om jobbmässan
Lidingö jobbmässa arrangeras av Lidingö stad, Arbetsförmedlingen och Företagarna Lidingö. Tanken är att sätta ön på kartan som en attraktiv arbetsmarknad för arbetssökande i hela regionen.

När?
Torsdag 27 april kl. 14.00 –17.00

Var?
Stadshusets entréhall. Mässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.


Kontakt

Malin Rosenqvist
Tf. näringslivschef
Tel. 08-7313079
E-post: Malin Rosenqvist

Till toppen av sidan