Hitta ditt nya jobb på Lidingö jobbmässa

Tisdagen den 10 april är det för fjärde året i rad dags för Lidingö jobbmässa. Mässan vänder sig till alla som söker
nya jobbutmaningar – fast anställning, praktik eller sommarjobb.

– Tanken med jobbmässan är att sätta det personliga mötet i fokus och låta arbetsgivare och jobbsökande får ett ansikte på varandra. Naturligtvis hoppas vi på så många lyckade matchningar som möjligt, säger Malin Rosenqvist, näringslivschef.

Möjlighet till jobbstöd

På mässan kan du  träna på att ”sälja in dig själv live” på 30 sekunder framför filmkameran och sedan få direkt återkoppling av Katarina Palmstierna, ordförande för Företagarna Lidingö.

Klockan 17.00 berättar Arbetsförmedlingen och stadens arbetsmarknadsenhet om vilket stöd de kan ge dig i ditt jobbsökande. Dessutom har du chans  att vinna en timmes CV-coachning med en HR-konsult från stadens HR-enhet. Missa inte det!

Från ingenjör till förskollärare

Undersköterskor, ingenjörer, produktionspersonal, barpersonal, förskollärare/barnskötare, massörer, receptionister, gruppträningsinstruktörer, pedagoger, serveringspersonal, säljare, farmaceuter är några av tjänsterna som finns att söka på årets mässa.

Om Lidingö jobbmässa

Lidingö jobbmässa arrangeras av Lidingö stad, Arbetsförmedlingen och Företagarna Lidingö. Tanken är att sätta ön på kartan som en attraktiv arbetsmarknad för arbetssökande i hela regionen.

När?
Tisdagen den 10 april kl. 15.00−18.00

Var?
Stadshusets entréhall

Mässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.

Till toppen av sidan