Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Företagsmässan flyttas till våren 2021

Med anledning av covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas höstens planerade företagsmässa fram till våren. Nytt datum blir lördagen den 17 april 2021.

─ Tanken med företagsmässan är att ge öns företagare möjlighet att nätverka, knyta kontakter, utbyta kunskap och erfarenheter. Det är en viktig mötesplats, inte minst i dessa tider. På grund av restriktionerna från myndigheterna om fortsatt social distansering har vi därför bestämt oss för att ställa om i stället för att ställa in och flyttar fram mässan till våren, säger Malin Rosenqvist, näringslivschef.

Företagsmässan arrangeras av Lidingö stad och Företagarna Lidingö och förhoppningen är att den ska vara ett sätt att stärka dialogen mellan staden och det lokala näringslivet.

─ Att flytta fram mässan är med tanke på rådande omständigheter ett lätt beslut. Hur mycket vi än sett fram emot att få träffa både Lidingöbor och andra företagare och visa upp våra verksamheter kan vi i dagsläget inte genomföra evenemanget. Samtidigt vill vi hålla idén vid liv så att vi alla, både butiksägare, företag och privatpersoner och har det här mötet att se fram emot till våren, säger Wilhelm Brandelius, styrelseledamot i Företagarna Lidingö.

Nytt datum för företagsmässan

Tid: Lördag 17 april 2021 kl. 10.00-16.00

Plats: Lidingö stadshus

Dagen inleds med en inspirationsföreläsning och nätverkande för alla företagare. Dessutom kommer Företagarna Lidingö att presentera ”Årets lokala företagare” 2020. Efter lunch öppnas dörrarna även upp för allmänheten.

Till toppen av sidan