Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Daniel kör matvaror till 70-plussarna

Är du över 70 år och bor på Lidingö, men vill inte trängas i matbutiken under coronapandemin? Staden erbjuder kostnadsfritt att handla mat åt dig. Du ringer oss och vi kör ut varorna till dig.

Pojke framför bil framför stadshuset

Från september är det Daniel som kör näringslivsbilen och hanterar beställningarna från Lidingöbor över 70 år. Foto: Ben Mahmuti

Under våren och sommaren har ”Näringslivsbilen”, som kört hem allehanda varor kostnadsfritt till kunder, rullat. Den har varit ett samarbete mellan Lidingö centrum, Lidingö stad och Lidingö näringsliv. Det fortsätter den att göra, men nu har vi också en särskild matservice till dig som är över 70 år.

Från i höst är det Daniel som kör Näringslivsbilen. Han tar också hand om matutkörningarna till dig som är 70 år och vill undvika att trängas i mataffären under pandemin.

Ring till staden

Du ringer staden och säger att du vill få hjälp med handling. Daniel tar hand om din beställning, ringer upp dig och kommer överens om vad han ska handla och ställer varorna utanför din dörr. Han ringer på och kollar att du har fått varorna. Och det kostar ingenting att få dem hemkörda.

Ring på 08-731 31 01 mellan klockan 9 och 16 och säg att du är 70+ och vill beställa mat och hemkörning. Daniel handlar och levererar på tisdagar och torsdagar.

Näringslivsbilen som levererar varor för alla andra Lidingöbor som vill få hjälp rullar vidare till årsskiftet på måndagar, onsdagar och fredagar.

Näringslivsbilen kör hem varor kostnadsfritt

 

Till toppen av sidan