Skriv ut
Dela

Enormt intresse för vårbalen - fler biljetter släpps

Biljetterna till niornas vårbal släpptes i måndags och intresset för festen visade sig vara större än någonsin.  Under tisdagen har Lidingö stad och Foresta därför fört en dialog kring möjligheten att utöka antal middagsplatser och nu står det klart att fler biljetter kommer släppas inom kort.

Försäljningen av biljetter till den populära vårbalen har alltid skett centralt i Lidingö stadshus entréhall i början av maj och det har tidigare år fungerat på ett smidigt och balanserat sätt.

– Vi kan konstatera att det vid försäljningen i år uppstod en helt ny situation trots exakt samma rutiner som tidigare år. Många elever blev utan biljett med stor besvikelse som följd, säger Carina Hedström, chef för ungdomsavdelningen. Mot bakgrund av detta har vi nu lyckats utökat antalet middagsplatser på Foresta.

Information kring när försäljningen av de nya biljetterna sker kommer inom kort.

Vårbalen för årskurs 9 på Lidingö har en lång tradition och har bedrivits av fritidsgårdarna under drygt 10 års tid. Tillsammans med ungdomarna skapas temat för vårbalen utifrån ett inarbetat upplägg. Genom åren har olika lokaler varit spelplats för den omtyckta balen och sedan några år tillbaka samarbetar Lidingö stad med Foresta som kan erbjuda den lokal som bäst lämpar sig för evenemanget.

 

Till toppen av sidan