Skriv ut
Dela

Res till Göteborg med GRLPWRcrew

GRLPWRcrew är Lidingö fritidsgårdars tjejverksamhet. Som en del av sommarlovsprogrammet för ungdomar på ön anordnas nu en sommarresa för tjejer och icke-binära den 17-19 juni. Resan har 15 platser och sista anmälningsdag är 22 maj.
- Vi är jätteglada att kunna presentera vårt första resmål – Göteborg, säger Carla Sanchez, projektledare för GRLPWRcrew.

Resan till Göteborg startar den 17 juni klockan 08:00 med samling vid ringen på Stockholms centralstation och avslutas på samma plats den 19 juni cirka klockan 18:45. Dagarna kommer att spenderas med gemenskap, besök på Liseberg, stadsvandring samt övernattning på vandrarhem. 

I resan ingår tågbiljett till och från Göteborg, boende i två nätter, frukost, resa med spårvagn i Göteborg samt inträde, åkband och lunch på Liseberg. Deltagaren förväntas ha med fickpengar för lunch och middag på avresedagen, middag för dag två och lunch på hemresedagen.

Deltagaren förbinder sig till att:

● Hålla lägret helt drogfritt.

● Delta i ALLA aktiviteter under hela lägret.

● Delta i matinköp, städning och eventuell matlagning.

● Respektera och ta ansvar för sin relation till andra deltagare, ledare och omgivningen i stort.

● Bidra till en trygg och trivsam stämning i gruppen.

● Bidra till en lugn och säker resa.

● Delta på ett infomöte den 28 maj klockan 18:00 (plats skickas separat). Vårdnadshavare får gärna följa med då!

Resan är gratis, men för att säkra den plats man fått, betalas en anmälningsavgift på 200 kronor vid informationsmötet den 28 maj. Avgiften återbetalas vid resans start – ej tidigare än så. I samband med att man får sin plats bekräftad skickas detaljer om informationsmötet ut.

Det finns 15 platser på resan och sista anmälningsdag är den 22 maj. Anmälan görs via GRLPWR crews anmälningsformulärlänk till annan webbplats.

Tre fritidsledare från fritidsgårdarna följer med under helgen.

Vid frågor går det bra att kontakta Carla Sanchez på telefon 08-731 46 54 eller via mail till carla.sanchez@lidingo.se


Till toppen av sidan