Skriv ut
Dela

Niornas vårbal 2019

Om en månad, den 25 maj, är det dags för niornas årliga vårbal. För att möjliggöra för alla öns nior att delta kommer balen i år att hållas i Gångsätrahallen. Den 2 maj blir det biljettförsäljning på Elverket.

Precis som tidigare år blir det stor fest för alla som lämnar grundskolan i juni. Den 25 maj är det dags för niornas vårbal som i år har cirkustema och kommer att hållas i Gångsätrahallen. Röda mattan rullas ut och det blir trerättersmiddag, show och en fest eleverna sent ska glömma.

- Eftersom balen 2018 hade ett så otroligt högt tryck med många som ville gå, så valde vi i år en lokal som garanterar att alla öns nior kan delta i balen. Ingen ska behöva bli utan biljett på grund av platsbrist, säger Sam Heyman, projektledare för Vårbalen. Vi kommer att dekorera hallen och lägga mycket kraft på utsmyckning för att det ska bli en härlig feststämning. Man behöver alltså inte oroa sig för att äta middag bland plintar och tjockmattor.

Temat som är satt gäller dekoren och inte festdeltagarnas klädsel. Alla kommer som de själva väljer - i sina finaste festkläder eller vad som känns bäst.

Biljetterna finns till försäljning på Elverket den 2 maj mellan klockan 16.00-21.00 och kostar 370 kronor. Alla nior på Lidingö är garanterade en biljett. Har ni inte möjlighet att köpa biljetter den här dagen, kommer det även att gå att köpa biljetter på fritidsgårdarna - Kulan, Skärsätragården, Sticklingegården och Källängsgården.

Information om balen

Datum och tid

25 maj klockan 17:00-23.00

Plats

Gångsätrahallen

Biljettpris

370 kronor

Vårbalen är naturligtvis en alkohol- och drogfri tillställning.

Följ gärna Vårbalens instagramkonto för det senaste @varballidingo

För ytterligare frågor angående biljetterna kan ni kontakta Sam Heyman, projektledare via mail sam.heyman@lidingo.se

Finns det frågor om balen är ni välkomna att kontakta Olle Tahlén, enhetschef via mail olle.tahlen@lidingo.se


Till toppen av sidan