Skriv ut
Dela

Höstlov med Harry Potter

Höstlovet är läslovet och det uppmärksammas med Harry Potter-bonanza på biblioteket under vecka 44. Det blir magiskt pyssel, bokimpro, wizardrock och Harry Potter-forskare.

Under två dagar på höstlovet kan den som vill kliva in i Harry Potters fantastiska värld på biblioteket. Det blir magiskt pyssel, konsert med ett Wizard rockband, möte med en Harry Potter-forskare och alla som vill kan komma utklädda till sin favoritkaratär från böckerna.

Program:

Tisdag 30 oktober

Klockan 13.00–14.00
Bokimpro med Teater Kung & Drottning. Improviserad bokpresentation med Harry Potter-tema. Obs! Begränsat antal platser, anmälan till paula.hogstrom@lidingo.se (fullbokad)

Klockan 13.15–15.00
Magiskt pyssel: trollstavar, pärlplattor och pins

Klockan 15.15
Konsert med The Swedish Shortsnouts, ett Wizardrock-band vars musik handlar om den magiska världen i böckerna om Harry Potter. Bandet har funnits sedan 2007 och består av syskonen Anna och Erik. För den som vill lyssna in sig i förväg finns bandets två album på Spotify .

Torsdag 1 november

Klockan 13.00-14.30
Träffa Harry Potter-forskaren Malin Alkestrand. Samtal, pyssel, frågestund och Harry Potter-nörderi. Obs! Begränsat antal platser, anmälan till paula.hogstrom@lidingo.se

Plats: Hörsalen

Klockan 17.00-18.00
Föreläsning med Harry Potter-forskaren Malin Alkestrand: Att forska om Harry Potter.
För dig som är minst 14 år eller kommer i sällskap med en vuxen.

Plats: Hörsalen.

Hela lovet:

Utställning med Jannika Kauppis Harry Potter-samling. Se delar av samlingen på instagram @kauppiskuriosa.

Kom gärna klädd som om du hör hemma i Harry Potters magiska värld. Välj själv om du vill vara en magisk figur eller en mugglare.


 

Till toppen av sidan