Skriv ut
Dela

Lidingö kulturvecka 8-18 november

Kulturen finns närvarande på Lidingö året om, men under Kulturveckan vill Lidingös kulturverksamheter och kulturaktörer bjuda på en härlig kulturmanifestation.

Klicka på bilden ovan för att komma till Kulturveckans programpunkter. Ändringar i programmet kan förekomma. Datum för uppdatering anges alltid.


Kulturveckan lyfter och synliggör det rika kulturliv som finns på ön. Under veckan ökar Lidingös puls och erbjuder ett rikare utbud av kulturupplevelser för Lidingöbor i alla åldrar.

För fjärde året i rad arrangerades en välfylld förlängd vecka med olika kulturarrangemang av föreningar, näringsliv, kulturverksamheter och Lidingö stad som alla ville bjuda på en härlig kulturmanifestation. Den 11 dagar långa kulturveckan var en del i att göra kulturen mer tillgänglig.

Tack alla som deltog på olika sätt med sina kulturverksamheter med de fantastiska arrangemang som gjorde att veckan blev en framgång även denna gång.

 

Vill du medverka i Kulturveckan?

Är du intresserad av att medverka med någon aktivitet eller evenemang under veckan finns mer information här. 

Kulturveckan ger tillbaka till barnkulturen

Kulturveckan arrangeras av föreningar, företagare och kulturverksamheter tillsammans med Lidingö stad. Nästan allt är gratis men du får gärna bidra till de insamlingar som sker för ett rikare kulturutbud på Lidingö. Ett annat sätt är att du engagerar dig i någon av våra förträffliga kulturföreningar. 

Till toppen av sidan