Lättläst

Lättläst

Skriv ut
Dela

Hustegaholm

Hustegaholm är ett naturskönt område vid Kyrkvikens norra strand på Lidingö.  Lokaler finns att hyra för fest, läger eller andra aktiviteter.

Hustegaholm

 

Vid Hustegaholm kan du exempelvis promenera, göra utflykter och njuta av vackra vyer. Sommartid finns ett även ett trevligt kafé i området.

Hyra hus

På Hustegaholm är det möjligt för privatpersoner att hyra Kökshuset, det är utrustat med porslin och sittplatser för 30 personer man kan hyra huset 4 timmar för 1 600 kr eller 13:00-11:00 följande dygn (22 timmar) för 2 900 kr. För bokning kontakta Idrottsenheten (Lärande och kulturförvaltningen).

Priser

För priser se rubriken Samlingslokaler för möte och fest på sidan .

Kontrollera före

Allemansrätten gäller ute på Hustegaholm. Det är innebär att man inte behöver boka området för att göra sina utflykter, men det kan vara en bra idé att kolla med kultur- och fritidskontoret om det är någon större verksamhet på gång för att inte krocka med skolors friluftsdagar eller liknande.

Grillning

I området finns två eldringar med tillhörande grillgaller, flytbrygga för att underlätta istigning i kanot eller kajak.

Kafé

Under somrarna driver pensionärsföreningen ett kafé på Hustegaholm. Handikapptoalett finns i anslutning till kaféet. Öppet från 15 juni tisdagar-söndagar klockan 12.00-16.00.

Hustegaholms sommarkafé

Kanotuthyrning

Vid Hustegaholm finns ett antal kanoter att hyra för skolor, föreningar och privatpersoner. Kontakta Åsa Öberg på Jobbforum för mer information. E-post: asa.oberg@lidingo.se.

 

Kolonilotter

Vid Hustegaholm finns kolonilotter. Vill du veta mer om denna verksamhet, kontakta Hustegaholms odlarförening. Tel: 08-731 48 50.

 

Bokningsförfrågan

Boka direkt via webbenlänk till annan webbplats

Har du frågor om bokning ring : (Mån-fre 8.00-16.00) 08-731 32 73

E-post: webb-bokning

Mer information
Kontakt
Till toppen av sidan