Skriv ut
Dela

Fritidsklubben

Välkommen till Sticklingegårdens fritidsklubb. Här får du vara med och hitta på saker tillsammans med andra.

När du kommer till gården efter skolan får du ett näringsriktigt mellanmål och sedan finns aktiviteter för alla. Exempel på vad ni kan göra:

  • Pingis
  • Innebandy
  • Hobbyverksamhet
  • Spela brädspel
  • Spela dataspel
  • Utomhusaktiviteter, som longboard, skateboard och kickbike
  • Skridskor/hockey på Isbiten
  • Läxläsning

Vi som jobbar på Sticklingegården är utbildade fritidsledare. Till oss kan du komma med idéer på saker du vill göra eller om du vill prata med någon vuxen.

Fritidsklubben

En plats på fritidsklubben innebär helårsomsorg för ert barn från årskurs 4 tills barnet går ut årskurs 6. Då ingår lovverksamhet och sommarverksamhet. Varje dag serveras mellanmål och under lovdagar även lunch. Personalen har tillsynsansvar för barnen som är inskrivna i klubben vilket innebär att om barnet inte dyker upp kontaktas föräldrar direkt. Avgift betalas tolv månader om året och innefattas av maxtaxan. Det går alltid att säga upp en fritidsklubbsplats om barnet inte längre är i behov av den. Nästkommande månad efter uppsägning är alltid uppsägningsmånad.

Öppna verksamheten

Öppna verksamheten är ett alternativ till fritidsklubben om du inte har lika stort behov av tillsyn för ditt barn. Det innebär att ditt barn har möjlighet att vara på gården eftermiddagstid på samma sätt som i fritidsklubben, skillnaden är att vi är inte skyldiga att kontakta vårdnadshavarna om barnet inte dyker upp samt att det inte finns någon tillsyn för ert barn på lov och studiedagar. Ni söker terminsvis till den öppna verksamheten, det betyder att vid varje terminsslut sägs ert barns plats upp autmatiskt, vill ni att ert barn ska fortsätta nästkommande termin går ni in på skolwebben och gör en ny ansökan. Avgift för öppen eftermiddagsverksamhet är 900 kr för höstterminen, 1100 kr för vårterminen eller 200 kr per månad från den månad barnet börjar. Det går inte att säga upp platsen i öppen eftermiddagsverksamhet under pågående termin.

Mer information

Vill du ha mer information om fritidsklubben, den öppna verksamheten eller hur man säger upp sin plats är du välkommen att kontakta Gry Borgstig eller komma förbi på besök.

Verksamheten har stängt 2-3 dagar per år på grund av personalfortbildning.

Ansökan

För att anmäla sig till fritidsklubben och den öppna verksamheten loggar ni in på skolwebbenlänk till annan webbplats och gör er ansökan där.

Fritidsklubbsansvarig
Gry Borgstig
E-post: Gry Borgstig
Tel: 08-731 46 20

Vill du kontakta ditt barn kan du ringa till barnens telefon
Tel: 08-731 46 19

Du kan även nå oss på vår gårdsmobil.
Tel: 073- 065 54 05

Kontakt
Till toppen av sidan