Skriv ut
Dela

Öns fritidsgårdar bidrar till Musikhjälpen

I december drar Musikhjälpen igång - ett insamlingsevent för att tillsammans med Radiohjälpen samla in pengar till välgörenhet. Självklart vill Lidingös fritidsgårdar vara med och bidra. Därför har nu gårdarnas ungdomar påbörjat arbetet med att bestämma vilka evenemang man ska satsa på i år.
Vill ni engagerar er är går det fortfarande att anmäla sig.

Lidingös fritidsgårdar väljer återigen att engagera sig i Musikhjälpen. Det är gårdarnas ungdomar, från årskurs sex och uppåt, som tagit initiativ till att delta i hjälpen. Det är också de som kommer med förslag kring vilka insamlingsevenemang som ska arrangeras.

Ännu är inga event satta för årets insamling, men arbetet med att bestämma vad som ska göras är påbörjat. Det inte försent att hoppa på projekt om man vill vara med och engagera sig.

Tidigare år har det anordnats bland annat disco, loppisar och försäljning på julmarknaden i Lidingö centrum. Ett år gjordes till och med en låt med Musikhjälpens tema.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som sänds på P3 och i SVT/SVT Play där pengar samlas in till välgörande ändamål tillsammans med Radiohjälpen.

I år pågår Musikhjälpen mellan den 10 – 16 december och under veckan uppträder artister och kända personer som på olika sätt bidrar till att samla in pengar.

Man kan också som privatperson, förening eller organisation samla in pengar som man sedan skänker.


Vill du vara med? Kontakta då fritidsgårdarna genom att ringa eller besöka oss.

Det går också följa fritidsgårdarna på Instagram för mer information.

Kulan - @dakulan
Skärsätragården - @skarsatragarden
Källängsgården - @kallangsgarden
Nova - @novalidingo
Sticklingegården - @sticklingegarden

Följ länken och skänk en slant i vår digitala insamlingsbössa.länk till annan webbplats

Kontakt
Till toppen av sidan